Schedule at a Glance

2020 LSHP Annual Meeting – Virtual

*Please note schedule is subject to change and a finalized schedule with session titles & presenter names will be uploaded soon.

Times are listed as Central Time Zone

Thursday, October 22nd

12:00 pm – 1:00 pm Director’s Virtual Luncheon/Social
1:00 pm – 2:30 pm Director’s Forum
2:30 pm – 4:00 pm Reverse Expo

Friday, October 23rd

8:00 am – 9:00 am Live CE Session (1 Hour)
9:00 am – 10:00 am Exhibitor Introductory Remarks
10:00 am – 11:00 am Live CE Session (1 Hour)
11:00 am – 1:00 pm Lunch (Break)
1:00 pm – 2:00 pm Live CE Session (1 Hour)
2:00 pm – 3:00 pm Exhibit Hall – Time for Attendees to chat w/ Exhibitors
3:00 pm – 4:00 pm Live CE Session (1 Hour)
4:00 pm – 5:00 pm Live CE Session (1 Hour)

Saturday, October 24th

8:00 am – 9:00 am Live CE Session (1 Hour)
9:00 am – 10:00 am LSHP General Membership Meeting
10:00 am – 11:00 am Live CE Session (1 Hour)
11:00 am – 12:00 pm Live CE Session (1 Hour)
12:00 pm – 1:00 pm Lunch (Break)
1:00 pm – 2:00 pm Live CE Session (1 Hour)
2:00 pm – 3:00 pm Live CE Session (1 Hour)
3:00 pm – 5:00 pm Residency Showcase